Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - اجازه نیافتن تیم فوتبال لیگ برتری پدیده (شهرخودرو) برای میزبانی از مهمانان خود در ورزشگاه باکیفیت امام رضا (ع) مشهد، علیرغم خواست همیشگی مسئولان این باشگاه، اظهار نظر مدیران این باشگاه و نیز پاسخگویی مسئولان ورزشگاه امام رضا را در پی داشته است.

اواسط آذرماه امسال و در آستانه دیدار لیگ برتری پدیده با تیم گل‌گهر سیرجان بود که مسوولان باشگاه شهرخودرو (پدیده) خراسان خواستار برگزاری دیدار‌های خانگی خود در ورزشگاه امام رضا (ع) شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان باشگاه شهرخودرو اعلام کردند که پس از تسویه حساب‌های معوقه باشگاه با آستان قدس رضوی، مقرر شده است دیدار‌های خانگی شهرخودرو در ورزشگاه امام رضا (ع) برگزار شود.

اما در همان روز‌ها مسئولان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی اعلام کردند که ورزشگاه ثامن الائمه (ع)، به عنوان ورزشگاه میزبان رقابت‌های پدیده (شهرخودرو) در لیگ برتر فوتبال، مورد تایید سازمان لیگ قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید

ناکامی مسئولان شهر خودرو برای برگزاری بازی در ورزشگاه امام رضا(ع)

در حال حاضر تیم فوتبال پدیده خراسان با مدیریت شهرخودرو، همچنان بازی‌های خانگی خود را در ورزشگاه ثامن الائمه (ع) مشهد برگزار می‌کند.

ورزشگاه امام رضا (ع) متعلق به آستان قدس رضوی با دسترسی مناسب، در بافت مرکزی شهر در حاشیه بلوار فردوسی مشهد واقع است، اما ورزشگاه ثامن الائمه (ع) در جاده شاندیز در خارج از شهر مشهد واقع شده و با نزدیکترین بافت واقع در محدوده شهری این کلانشهر ۱۰ کیلومتر فاصله دارد.

قائم‌مقام باشگاه شهرخودرو خراسان به بیان مشکلات این تیم پرداخت و با گلایه از نامهربانی‌ها به این تیم قعرنشین لیگ برتر گفت: پیش از بازی با گل گهر سیرجان، برای پرداخت مطالبات معوق با آستان قدس به توافق رسیده بودیم و ۷۰ میلیون تومان نیز علی الحساب به حساب ورزشگاه امام رضا (ع) واریز کردیم، اما اعلام شد که متاسفانه برای انجام این بازی در ورزشگاه مزبور مجوز داده نشد.

شهرخودرو برای هر بازی بیرون خانه حدود ۱۲۰ میلیون تومان و برای هر بازی خانگی حدود ۱۸۰ میلیون تومان هزینه می‌کنیم، که واضح است این باشگاه برای بازی‌های خانگی هزینه بیشتری می‌کند.

اسماعیل حیدرپور گفت: در ادامه رقابتها، علیرغم تکرار درخواست خود، برای بازی با تیم‌های پرسپولیس و استقلال نیز نتوانستیم حتی در زمین چمن این ورزشگاه تمرین کنیم.

به گفته قائم‌مقام باشگاه شهرخودرو خراسان اکنون برای میدان رفتن در ورزشگاه ثامن الائمه هیچ مشکلی نداریم و دیگر در ورزشگاه امام رضا (ع) بازی نخواهیم کرد.

مدیرعامل تربیت بدنی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی در پاسخ به صحبت‌های مدیران باشگاه پدیده (شهرخودرو) مبنی بر عدم برگزاری بازی‌های این تیم در ورزشگاه امام رضا (ع) گفت: برای چندمین بار اعلام می‌کنم که بدهی باشگاه شهرخودرو به آستان قدس رضوی بابت استفاده از ورزشگاه امام رضا (ع) طی فصل قبل لیگ برتر فوتبال ۲۹۰ میلیون تومان است.

علیرضا تاج فیروز گفت: حتی با توجه به عدم پذیرش بازیکنان این باشگاه در هتل‌های مختلف مشهد به علت داشتن بدهی، ما خوابگاه مجموعه تربیت بدنی آستان قدس رضوی را نیز در اختیار بازیکنان شهرستانی این تیم قرار دادیم.

نظر شورای تامین و بدهی شهرخودرو

تاج فیروز گفت: اگر تیم شهرخودرو یا همان پدیده در ورزشگاه امام رضا (ع) اجازه برگزاری مسابقه ندارد به ۲ دلیل است که اولی مخالفت شورای تامین استان است و علت آن نیز مسائل مختلفی است که از جانب این باشگاه و مدیرانش به وجود آمده است.

 عدم تعیین تکلیف بدهی حدود ۳۰۰ میلیون تومانی فصل گذشته و همچنین عدم پایبندی به مفاد قرارداد امسال در پرداخت هزینه ها، دلیل دوم مخالفت آستان قدس رضوی برای استفاده از ورزشگاه و زمین تمرین آن است که بار‌ها شاهد بدعهدی باشگاه نسبت به عمل به قرارداد رسمی که آن‌ها خود امضا کرده اند، بوده ایم.

برخی کارشناسان فوتبال و مسئولان ورزشی بیان مطالب این‌چنینی در خصوص عدم همکاری نهاد‌های استانی با باشگاه شهرخودرو را رد کرده و معتقدند که مشکلات این باشگاه با تغییر نام و استفاده از امکانات ورزشی دولتی برطرف نمی‌شود.

در حال حاضر پدیده مشهد (شهرخودرو) تا هفته ۱۵ لیگ برتر با کسب تنها ۴ امتیاز در قعر جدول ۱۶ تیمی لیگ جا خوش کرده است.

خداداد عزیزی، پیشکسوت فوتبال خراسان در پیشگویی تلخ کسب امتیاز لازم طی نیم فصل پیش رو توسط این تیم را غیرممکن خوانده و سقوط شهرخودرو، به عنوان نماینده فوتبال خراسان به لیگ آزادگان را، قطعی دانسته است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام//ف.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ورزشگاه امام رضا شهرخودرو مشهد ورزشگاه ثامن الائمه ورزشگاه امام رضا باشگاه شهرخودرو آستان قدس رضوی میلیون تومان لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۹۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در دنیای امروز پارک‌های شهری به عنوان یکی از فضا‌های عمومی، به دلیل دارا بودن کارکرد‌های گوناگون اجتماعی، اقتصادی و اکولوژیکی، جزء مهم‌ترین بخش‌های محیط‌های شهری به حساب می‌آیند که نبود یا کمبود آنها می‌تواند اختلالات جدی در روند زندگی شهروندان ایجاد کند. اهمیت فضا‌های سبز شهری تا بدان حد است که امروزه وجود این کاربری به‌عنوان یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی جوامع به‌حساب می‌آید.

فضای سبز حق همه شهروندان است

از طرف دیگر بوستان‌ها و فضا‌های سبز شهری به علت کارکرد‌های مختلفی که دارد از دیرباز مورد توجه مردم قرار داشته چراکه حضور در پارک به بهبود کیفیت زندگی شهری کمک می‌کند و به همین دلیل به محلی برای تجمع گروه‌های مختلف اجتماعی در آن شده است.
اگر پارک‌ها را صرفا محیطی سبز، بی‌دفاع و فاقد هرگونه فعالیت اجتماعی وفرهنگی در نظر بگیریم شاهد رشد و توسعه انواع آسیب‌های اجتماعی در آن قسمت‌ها خواهیم بود. با توجه به حضور نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها در بوستان‌ها و فضا‌های سبز و تامین امنیت روانی آنها این مسئله از اهمیت دوچندانی برخوردار می‌شود.

فعالیت‌های فرهنگی در بوستان‌ها افزایش می‌یابد

مدیریت شهری باید بتواند پارک‌ها و فضا‌های سبز را به نحوی مدیریت کرده که شرایط حضور همه شهروندان اعم از کودکان، خانواده‌ها و سالخوردگان در آن محل‌ها فراهم شود. در این رابطه نرگس معدنی‌پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را در پارک‌ها و بوستان‌های شهر باید افزایش داد معتقد است باید توجه ویژه‌ای به ایجاد زیر ساخت‌های فرهنگی و اجتماعی در پارک و بوستان‌های شهر شود و این یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

شهرداری تهران از گذشته در مناطق مختلف ۲۲ گانه شهر تهران اقدام به ساخت خانه‌های فرهنگ و برگزاری کلاس‌ها و برنامه‌های متنوع در محل بوستان‌ها و فضای سبز می‌کرد تا بتواند مدیریت فرهنگی پارک را به نحو صحیح عهده‌دار شود.

آن‌طور که از صحبت‌های معدنی‌پور بر‌می‌آید در پارک‌ها نه تنها باید برنامه و فعالیت‌های متنوع فرهنگی هنری اجتماعی و ورزشی با رویکرد خانواده محوری طراحی و اجرا شود، بلکه یکسری ساختار و زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی نیز در آن باید ایجاد شود تا به کمک آنها بتوان مدیریت فرهنگی و اجتماعی در پارک‌ها را تقویت کرد.

مدیریت بر عهده مردم

همانطور که پیش از این در سازمان فرهنگی و هنری اکثر خانه‌های فرهنگ محله در پارک‌ها ایجاد می‌شدند تا آنها مدیریت فرهنگی پارک را به عهده بگیرند البته شهرداری تهران تلاش کرده تا با ایجاد شرایط حضور اقشار مختلف مردم در فضای پارک‌ها موقعیتی را فراهم کند که در کنار دریافت خدمات، شهروندان بتوانند محیط را مدیریت کرده و از بروز انواع آسیب‌ها جلوگیری کنند.

پروژه مشارکت مردم کلید خورد

در راستای اجرای این هدف برای سپردن بخشی از مدیریت بوستان‌ها و فضای سبز شهری به شهروندان در کنار توسعه خدمات اجتماعی و فرهنگی به افراد مانند طرح‌ها ورزشی، بازارچه‌های محلی، کافه‌‎های سیار و ...، پروژه ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ کلید خورده است.

یکی از نیاز‌های مردم مسجد است

یکی از این پارک‌های بزرگ که اخیرا سروصدای زیادی هم به پا کرده، پارک قیطریه است. علیرضا زاکانی شهردار تهران درخصوص ساخت مسجد در این پارک بزرگ می‌گوید که پارک قیطریه را به عنوان جایی که نیاز‌های مردم را تامین کند، مد نظر قرار دادیم و یکی از نیاز‌های مردم هم مسجد است.

همچنین وی در ادامه ضمن تاکید بر اینکه در روند ساخت مسجد هیچ درختی قطع نمی‌شود بیان کرد: فقط موضوع مسجد مطرح نیست بلکه امکاناتی در موضوعات مختلف مثل مجموعه‌های آموزشی یا خدماتی در این پارک و دیگر پارک‌های فرامنطقه‌ای تهران که شرایط این کار در آنها وجود دارد، ساخته خواهد شد.

هیچ درختی قطع نخواهد شد

شهردار تهران در کنار بازدید حضوری از پروژه احداث مسجد در این پارک تاکید داشت که هیچ درختی نباید قطع شود و برهمین اساس نقشه اولیه احداث مسجد تغییر کرد و در حال حاضر، فقط چند نهال کوچک در محل نقشه جدید قرار دارد که قرار شد آنها نیز به بخش دیگری از پارک در کنار مسجد منتقل شود.

با این حال زاکانی به شهروندان اطمینان داد که پیشنهادات و نظرات آنها را مورد نظر قرار داده و همه تلاش خود را برای رضایتمندی و ارتقا سطح خدمت رسانی و فرهنگی اماکن شهر تهران از جمله پارک‌ها به کار خواهد بست.

تهران به سوی سبز شدن

پایتخت هم اکنون حدود ۲۴۰۰ پارک و بوستان دارد که در همین رابطه سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار اصله درخت به فضای سبز اضافه شد. برنامه شهرداری تهران قطع درختان و یا توقف توسعه فضای سبز نیست بلکه با ایجاد بوستان‌ها و پارک‌ها تلاش می‌کند تا محلی برای آسودگی از شلوغی و آلودگی شهر فراهم کند. 

در نهایت پارک‌ها محلی برای است تفریح و استراحت تعبیه شده‌اند که نباید با وقوع سایر آسیب‌های اجتماعی در آن، حق استفاده از پارک برای شهروندان گرفته شود. می‌توان با مدیریت صحیح و افزایش فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در این محل شرایط حضور همه اقشار جامعه را در بوستان‌ها فراهم کرد. امیدواریم که در آینده شاهد مشکلات و مسائل چالش برانگیز در فضاهای سبز شهری نباشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاسخ وزیر ورزش به چرایی فضای ملتهب فوتبال
  • احضار و محرومیت احتمالی برای بازیکن استقلال
  • دلخوشی نکونام به بازیکنی که قرار نبود بماند!
  • دردسر بزرگ پرسپولیس در حساس‌ترین روزهای لیگ
  • دردسر جدید پرسپولیس در حساس‌ترین روزهای لیگ
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • فرق بزرگ پرسپولیس امسال با سال قبل
  • تاکسیران امانت‌دار مشهدی ۳ میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند
  • محرومیت بازیکن هوادار مقابل پرسپولیس
  • ثبت‌نام ۳۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت